Често задавани въпроси

Какво е Бриз® ?
Бриз® е хранителна добавка от патентован соев екстракт (SC012) от негенномодифицирана соя. Бриз® революционно подобрява качеството на живота на мъжете над 50 като предлага бързо решение за досадните уринарни проблеми, свързани с доброкачествената хиперплазия на простатата.
На кого се препоръчва Бриз® ?
Бриз® се препоръчва на мъже, които страдат от симптоми на долния уринарен тракт, които са свързани със стареенето и уголемяването на простатната жлеза.
Колко скоро можем да очакваме ефект при терапия с Бриз® ?
Ефектът на Бриз® може да бъде усетен още през първия месец на приемане. Така вие бързо ще можете да разберете дали Бриз® успешно облекчава вашите симптоми.
Какъв е препоръчителният дневен прием на Бриз® ?
Бриз® трябва да се приема два пъти дневно – по една капсула сутрин и една вечер с или без храна.
С какво се различава Бриз® от останалите хранителни добавки за простата от растителен произход?
Бриз® е уникален с това, че е създаден от биотехнологична компания, специализирана в стандартизирането на сложни природни съединения, за да предостави на пациентите ефективни и безопасни продукти. Бриз® е иновативен соев екстракт, който е революция сред продуктите за здравето на простатата и работи дори при мъже, които са опитали всички други алтернативи на терапия без успех. Бриз® бързо и ефективно намалява честотата на уриниране през деня и през нощта, като по този начин възвръща спокойствието и самочувстивето на мъжете и значително подобрява качеството на живота им.

Винаги можете да се обърнете към нас с въпроси, свързани с Бриз® като ни пишете на e-mail адрес info@briz.bg. Ние ще се постараем да ви отговорим в най-кратък срок.

© Vedra International 2018