Ведра Интернешънъл

Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни решения, за да гарантираме, че пациентите получават най-високо качество продукти за тяхното здраве.

Основателите и служителите на Ведра Интернешънъл са опитни професионалисти, които в последните години са осигурили водещи позиции в България за всички марки на производители като Engelhard Arzneimittel, Merz, Pohl Boskamp, Klosterfrau и много други.

Визията ни е да доставяме на българските пациенти най-иновативните, ефикасни и висококачествени фармацевтични продукти и услуги от водещи международни фармацевтични производители, с които да се превърнат в окончателно здрави хора!

Мисията ни е да градим печеливши и стабилни дългосрочни партньорства с фармацевтични производители, лекари, фармацевти и пациенти, да бъдем техния предпочитан и надежден партньор и да растем заедно, предлагайки им нашите знания, опит и експертност от фармацевтичния пазар в България!

Ведра избра за вас ново и иновативно решение за справяне с досадните уринарни симптоми при увеличена простата – Бриз®. Бриз® е специално подбран и представен от Ведра Интернешънъл на българския пазар, тъй като е революция сред продуктите за здравето на простатата.

Se-cure Pharmaceuticals

SE-cure Pharmaceuticals е биотехнологична компания, водена от научните изследвания и фокусирана върху откриването и разработването на терапевтични решения от растителни източници с акцент върху безопасността при употреба. Мисията на Se-cure е да представи уникални растителни продукти, които съчетават безопасността на хранителните добавки с висока ефективност и могат да бъдат приемани дългосрочно за по-добро качество на живот.

Продуктите на Se-cure са произведени във фармацевтичен завод с най-високо ниво на производствените съоръжения, който работи при строги стандарти за контрол на качеството според всички текущи добри производствени практики, ISO 9001:2008, BVQI, контрол на качеството на околната среда ISO 14001:2004.

Екипът на Se-cure е посветен на разработването и представянето на добавки, които осигуряват доказано облекчение на симптомите, като същевременно избягват рисковете от конвенционалните терапии.

Бриз® е продукт на Se-cure Pharmaceuticals, който представлява иновативно решение за здравето на простата и ограничаването на честото уриниране без нежелани странични ефекти.

© Vedra International 2018